Onze school werkt samen met verschillende aanbieders van voor- en naschoolse opvang van uw kind. In het gebouw van de locatie Stampioendreef is BSO Stilo gevestigd. Hieronder treft u de instellingen aan, waarmee de school samenwerkt.

BSO Stilo
BSO Stilo heeft op 1 juni 2013 haar deuren geopend en is gevestigd in scholencomplex Stampioendreef in het gebouw van de Groenehoek. De BSO heeft  een gezellige woonkamer, een speelhal en kleine gymzaal. Stilo biedt opvang voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar met veel leeftijdsgerichte activiteiten. Klik hier voor meer informatie.

Okidoki (De Droomplaats Kinderopvangservice)
Okidodi is tegenover het scholencomplex van de locatie Stampioendreef gevestigd. Okidoki biedt dagopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Klik hier voor meer informatie.

Smallsteps kinderopvang
Buitenschoolse opvang (bso) is bedoeld voor schoolkinderen van 4 tot 13 jaar. Zij gaan na schooltijd en tijdens de schoolvakanties naar de bso. Smallsteps is gevestigd tegenover het scholencomplex van de locatie Stampioendreef en naast het scholencomplex aan de Groeneweg. Klik hier voor meer informatie.

BSO Switch
BSO Switch is gevestigd in het scholencomplex van de locatie Groeneweg. Klik hier voor meer informatie.