November 2019

In november zijn we begonnen met jeugd EHBO-lessen. Tijdens de lessen leerden we de Rautekgreep, stabiele zijligging, verbanden aanleggen en het toepassen van de Heimlich. Vrijwilligers van EHBO-vereniging Bergschenhoek lieten ons ervaren hoe je iemand kan reanimeren d.m.v. een AED. Tijdens de laatste les werd alle leerstof herhaald en situaties nagespeeld. De kinderen ontvingen aan het einde van de les een certificaat! Goed gedaan allemaal!

Oktober 2019

Tijdens de kinderboekenweek speelden de leerlingen een leuke quiz over voertuigen en konden ze zelf verschillende ouderwetse voertuigen uitproberen. Een tendamstep, pedalo, de velocipède en nog meer voertuigen reden over het schoolplein. In de klas werd de quiz vervolgens afgemaakt.

September 2019

De jaarlijkse sportdag was een geslaagde ochtend! Voordat de sportdag begon verzorgden de leerlingen van groep 8 de warming-up. Na flink zweten en springen begon de dag. Trefbal, sjoekbal, hockey, korfbal en allerlei andere sporten kwamen voorbij.