De ouderraad (OR) is een groep enthousiaste ouders van kinderen van OBS Groenehoek.
We houden ons onder andere bezig met het organiseren van binnen- en buitenschoolse activiteiten. Hierbij valt te denken aan verschillende sportactiviteiten, het sinterklaasfeest, de kerst- en paasviering, het schoolreisje en nog veel meer.

Meer informatie over de rol van de ouderraad, de samenwerking van de OR met (groeps)ouders/leerkrachten en de invulling van de rol van groepsouder vindt u in de flyer.

Samenstelling OR
Algemeen bestuur
Voorzitter                                     Marianne Reijn
Secretaris                                      Habiba Samadi
Penningmeester                        Pieter Jan Kompeer

Activiteitencoördinatoren
Rachel Hartmann, Daphne Bal en Chantal Dingemans.

Mailadressen ouderraad
Ouderraad: ouderraadgroenehoek@gmail.com
Penningmeester: penningmeester@obsgroenehoek.nl

Van links naar rechts:

Habiba Samadi (Secretaris), Daphne Bal (Activiteiten-coördinator), Lourette Pieterse (teamlid) Marianne Reijn (Voorzitter), Rachel Hartmann (Activiteiten-coördinator), Pieter Jan Kompeer (Penningmeester),

Chantal Dingemans (Activiteiten-coördinator, niet op de foto), Diane Struik (teamlid, niet op de foto)

Ouder- en schoolreisbijdrage
De OR beheert de jaarlijkse ouderbijdrage. Deze wordt besteed aan verschillende activiteiten. Voor het schooljaar 2019 – 2020 is de ouderbijdrage vastgesteld op € 60,00 per kind. In deze bijdrage zijn ook de kosten voor het jaarlijkse schoolreisje opgenomen. De automatische incasso voor de ouderbijdrage (incl. schoolreis) is komen te vervallen! Redenen hiervoor zijn o.a. de kosten van automatisch incasseren en de invoer van de IBAN rekeningen. Wilt u de ouderbijdrage zelf naar onze rekening overboeken?

Het rekeningnummer van de ouderraad is: NL 73 RABO 01636.37.644 t.n.v. Ouderraad OBS Groenehoek

Vergaderingen ouderraad
De vergaderingen van de ouderraad starten om 20.00 uur en vinden in principe plaats in de lerarenkamer. Wilt u aanwezig zijn bij een van onze vergaderingen? Dan vragen wij u om dit via de mail kenbaar te maken bij de secretaris Habiba Samadi: ouderraadgroenehoek@gmail.com

Vergaderdata 2019-2020