Informatie

Via onze site hebt u kennis met onze school gemaakt. Wilt u de informatie, waaronder de schoolgids, op papier ontvangen, dan kunt u dat via de mail aanvragen. Indien u op basis hiervan al een keuze voor onze school hebt gemaakt, kunt u het aanmeldingsformulier downloaden, invullen en aan ons opsturen.

Schoolbezoek en inschrijving

Met een bezoek krijgt u een nog beter beeld van onze school. U wordt door de directeur, adjunct-directeur of intern begeleider rondgeleid en verschillende groepen worden bezocht. Zo kunt u de sfeer proeven en ziet u hoe ons onderwijs de praktijk wordt gegeven. Na de rondleiding vindt een gesprek plaats. Tijdens het gesprek vertellen wij u waar de Groenehoek voor staat en geven wij onder andere  informatie over onze visie, onze leerling-zorg en natuurlijk het Daltononderwijs. Tijdens dit gesprek kunt u de directeur, adjunct-directeur of intern begeleider al uw vragen stellen over het basisonderwijs en over onze school in het bijzonder.

Meteen inschrijven

Na afloop van het gesprek ontvangt u, als u dat nog niet eerder hebt ontvangen, een informatiepakket met een aanmeldingsformulier. Uiteraard kunt u uw kind ook meteen inschrijven. U kunt uw kind inschrijven vanaf de 2e verjaardag.

Klik hier voor het downloaden van het aanmeldingsformulier (pdf).

Na ontvangst van het aanmeldingsformulier ontvangt u een bevestiging van inschrijving. Ongeveer 2 maanden voordat uw kind 4 jaar wordt, neemt de toekomstige leerkracht van uw kind contact met u op. Er wordt een afspraak voor een kennismakingsgesprek gemaakt. Tijdens het gesprek worden ook wenafspraken gemaakt.
 
Voordat uw kind 4 jaar wordt mag het gedurende 5 dagdelen bij ons komen wennen. De dag na de 4e verjaardag start uw kind officieel op school.