Hoog bezoek in groep 8b!

Alle kinderen uit onze groep hebben voor taal een formele protestbrief geschreven. De brieven gingen over allemaal echte problemen die onze kinderen ervaren. Bijvoorbeeld tijdens het buitenspelen. De meester heeft deze brieven opgestuurd naar de burgemeester. En tot onze grote verrassing kregen we een brief terug!

Binnenkort komt de burgemeester naar onze klas om het met de kinderen te hebben over de problemen die zij hebben beschreven!

 Projectweek

De week van 12 t/m 16 maart staat in het teken van het thema ‘Wanneer ben je rijk?’. Maandag 12 maart was de opening met de wethouder en alle groepen van de school op het plein. We hebben met z’n allen een leuk lied gezongen en geluisterd naar de woorden van de wethouder en juf Sabine.

Mr Cash en zijn zwerver vrienden zijn ook nog even op bezoek geweest in de klas. Ze kwamen even vertellen waar het deze week nou om draait. Ben je nou rijk als je veel geld hebt of draait het om andere dingen?

We zijn vandaag ook begonnen met het ontwerpen van ons eigen geld! Die ontwerpen zijn later deze week op deze site te bewonderen.

Gym

Op vrijdag wordt de gymles door de meester gegeven. Dit levert af en toe wat vreemde beelden op…