Groep 7A is een groep van 19 leerlingen. De leerkrachten zijn juf Samantha en juf Rianne.

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit onze groep. Ook plaatsen we regelmatig leuke berichten en foto’s van activiteiten binnen en buiten de groep. Houd deze pagina dus goed in de gaten!

Oktober 2018

Wat hebben we weer genoten tijdens de jaarlijkse sportdag. Het weer werkte deze dag erg goed mee! Na een sportieve warming up, verzorgd door leerlingen uit de groepen 8, ging onze sportdag van start. Er werden verschillende soorten sporten beoefend zoals hockey, voetbal, korfbal, volleybal en kubb. In teams werd er gestreden voor de 1ste plek en/of de sportiviteitsprijs. Het was een zeer geslaagde dag!

September 2018

In de eerste weken van het schooljaar hebben we veel samenwerkopdrachten gedaan en gemaakt. Zo leerden we elkaar beter kennen. Tijdens Engels en taal maken we regelmatig gebruik van coöperatieve werkvormen om de leerstof te begrijpen en te onthouden.

Het thema van het eerste taalblok was ‘Strips’. Gedurende het thema hebben de kinderen woorden over strips geleerd, een scenario bedacht voor een eigen stripverhaal en uiteindelijk zelf een stripverhaal getekend. Ook hebben we in heel veel verschillende soorten stripboeken gelezen.