Upload Image...

januari 2018

Welkom op onze nieuwe groepspagina! Een mooie nieuwe site, waarop wij u een kijkje kunnen geven in onze school. Deze groepspagina is van groep 7.

Natuurlijk hebben we in december Sinterklaas op bezoek gehad en hebben we kerst gevierd met een heus kerstdiner. Iedereen was prachtig gekleed! Aansluitend de kerstmarkt waar we knutselwerken konden verkopen voor het goede doel “Stichting Ambulancewens”. Na een knallend uiteinde zijn we nu bijna op de helft van ons schooljaar en er staat een drukke maand voor de boeg. In groep zijn we ons aan het voorbereiden op de komende cito’s. Best een beetje spannend, maar dat komt allemaal goed! In januari gaan we aan de slag met het nieuw Taalthema Nederland. Woordjes leren is voor sommige best een beetje saai, dus dat doen we ook in spelvorm! Daarnaast komt het rapport er al aan! Al met al weer een leuke, drukke tijd in onze groep 7.

maart

Afgelopen week hebben wij met elkaar genoten van het paasontbijt!. Wat boften we met al dat lekkers dat meegegeven was door de ouders! Sommige kinderen kwamen geheel in stijl in hun pyjama of hun onesie. Het zag er erg huiselijke en bovenal gezellig uit.

In de loop van de ochtend gingen we ook nog broodbakken. Onze stagiaire juf Kim heeft het deeg voor ons gemaakt. De ouderraad zorgde voor een heerlijk warm vuurtje, waardoor de broodjes goed gelukt zijn!.