December

Tijdens het Sinterklaasfeest heeft groep 5B hele mooie surprises gemaakt! Deze moesten, toen ze nog heel waren, natuurlijk eventjes op de foto. Wat een mooie surprises zijn er gemaakt!

Oktober

In de maand oktober was het weer tijd voor de kinderboekenweek! Deze werd in groep 5B feestelijk geopend met een optreden van Bente. Zij speelde het lied ‘Gruwelijk eng’ van kinderen voor kinderen op haar gitaar.  Op woensdag 11 oktober kregen wij een gastles van een mevrouw van de bibliotheek. Zij vertelde ons over allemaal verschillende boeken. Ook mochten wij allemaal leuke opdrachten uitvoeren, zoals het zoeken naar verschillen en het maken van schaduwfiguren.  Wat was dit een leuke les!

September

Op dinsdag 26 september hebben wij een leuke voorstelling in het Spectrum gehad. Deze voorstelling ging over het kinderboek ‘De dans van de drummers’. Naast het bekijken van de voorstelling mochten wij als afsluiting zelf verschillende muziekinstrumenten bespelen. Er mochten zelfs een aantal kinderen het podium op! Al met al een geslaagde voorstelling!

 

 

 

Welkom in groep 5B!
Het nieuwe schooljaar gaat van start. Wij zijn er klaar voor. juf Fabiënne en juf Diane