Upload Image...

Welkom op de groepspagina van groep 4a!

Wat leuk dat u een kijkje komt nemen op onze groepspagina! In groep 4A zitten 22 kinderen. De juf is Juf Joyce (maandag t/m vrijdag). Op deze website plaatsen wij regelmatig leuke foto’s en/of nieuwtjes uit onze groep. Houdt u de website daarom goed in de gaten!

April 2018 – Paasontbijt in groep 4A

Wat was het een gezellige ochtend met Pasen in groep 4A. We hebben in de klas gezamenlijk ontbeten. Alle leerlingen brachten een lekker gerecht mee. Onze lieve klassenmoeders zorgden voor een ‘live-eieren bakken-show’ (wat een verwennerij!), waardoor alle kinderen een lekker warm eitje op brood hadden. Na het ontbijtje in pyjama mochten de leerlingen eieren gaan zoeken in de speeltuin; de Paashaas was al haar eieren verloren. Gelukkig vonden de leerlingen van groep 4 de eieren snel terug en vond Kayleigh zelfs het gouden ei, waardoor zij beloond werd met een leuk prijsje. Meer foto’s van het Paasontbijt vindt u op de Facebook pagina van OBS Groenehoek.

Maart 2018

Wat hebben we een leuke ochtend gehad bij de tennisvereniging in Bergschenhoek! de kinderen van groep 3 en 4 mochten kennismaken met de sport tennis door deel te nemen aan een tennisclinic. Het zonnetje scheen en de kinderen hebben enorm genoten van de leuke les.

Februari 2018

Samenwerken in groep 4a. In groepjes aan elkaar uitbeelden en raden wat wordt uitgebeeld. De meest originele uitbeeldingen mochten daarna voor de klas gepresenteerd worden.

Januari 2018

Tijdens de taalles hebben we in groep 4a allemaal beschreven waar wij echt niet zonder zouden kunnen (thema nodig). De kinderen mochten deze beschrijving met voorwerpen uitstallen en elkaars werk bekijken.

December 2017

Sinterklaas bracht een bezoek aan onze groep! Het was erg spannend. Sinterklaas kwam ‘s morgens aan op het schoolplein in een ambulance, omdat één van zijn Pieten van het dak was gevallen en zich had bezeerd. Gelukkig viel het mee en konden Sint en zijn Pieten een bezoek aan de school en aan onze klas brengen. We mochten ook allemaal met Sinterklaas op de foto en hebben een leuk cadeautje gekregen. Het was een gezellige dag.