Welkom op de website van groep 4a!

In groep 4a zitten 16 leerlingen. De leerkrachten zijn juf Joyce (ma-wo-do-vr) en meester Gijs (di). Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit onze groep, en plaatsen wij leuke berichtjes en foto’s. Houd de pagina dus goed in de gaten! 🙂

Herfstwandeling

Vandaag hebben we een heerlijke zonnige herfstwandeling in het Balijbos in Zoetermeer gemaakt. Het was een prachtige herfstdag. De kinderen gingen in groepjes het bos door wandelen en konden onderweg verschillende opdrachten doen: de omtrek van een boom meten, boompje verwisselen (tikspel), herfstschatten verzamelen etc. Een groepje van onze klas heeft van alle gevonden herfstmaterialen een prachtig herfstschilderij gemaakt. Zie onderstaande foto van hun mooie resultaat.