Groep 4A

Welkom in groep 4A!

In deze klas zitten 22 super gezellige kinderen!

Op maandag t/m woensdag is juf Jacqueline er en Meester Gijs is er op donderdag en vrijdag.

In groep 4 werken we met een weektaak, hierdoor leren de kinderen zelfstandig werken, samenwerken en zelf plannen.

Op deze pagina zullen wij gedurende het jaar updates, foto’s, filmpjes en meer plaatsen over de dingen die wel allemaal doen in groep 4.

Veel kijkplezier op onze groepspagina!

Groetjes,

Juf Jacqueline en Meester Gijs

Juf Jacqueline
ma t/m woe

Meester Gijs
do en vrij

Spelling >

Tot nu toe hebben de kinderen al 5 categorieën geleerd, wij zijn al bijna op de helft! Dit jaar leren de kinderen er maar liefst 12! Ze kennen nu het hakwoord (en speciaal hakwoord), zingwoord, luchtwoord, plankwoord, eer- oor- eur-woord en het aai- ooi- oei- woord.

Dan moet er natuurlijk wel even door middel van een super tof spelling spel gecontroleerd worden of ze de categorieën wel écht kennen.

< Schrijven (methodisch)

In groep 3 hebben de kinderen al geoefend met het schrijven met losse letters. In groep 4 gaan we leren om ook hele woorden en zinnen te schrijven.

Bij elke bladzijde schrijven kunnen de kinderen een sticker verdienen, heb je 5 stickers… Dan mag de eerstvolgende bladzijde met gelpen geschreven worden.