Welkom op de groepspagina van groep 3b!

Onze groep bestaat uit 25 hele lieve kinderen, die enorm veel zin hebben om veel nieuwe dingen te leren.

Juf Lourette is er op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdag is juf Ivonne er.

Houd onze pagina goed in de gaten, we zullen er regelmatig iets op plaatsen!

September 2018

We hebben kern start van Veilig Leren Lezen afgesloten en de kinderen hebben laten zien wat ze allemaal al op de letterdoos kunnen neerleggen. Dieren zijn favoriet!

Oktober 2018

De Kinderboekenweek met als thema “Vriendschap” is voorbij, we hebben mooie armbandjes gemaakt en vooral veel gelezen!

Nu verheugen we ons op de herfstwandeling op 2 november!

November 2018

We hebben heerlijk in het Balijbos gewandeld met een zonnetje en de mooiste schatten van de natuur meegenomen!

Op 20 november hebben we een voorstelling gezien in de Driesprong: Sinterklaas liet een pakje bezorgen bij Nina en Charlotte, Nikki, Robine en Ninthe mochten meespelen.