Welkom op de groepspagina van groep 3b!

Onze groep bestaat uit 25 hele lieve kinderen, die enorm veel zin hebben om veel nieuwe dingen te leren.

Juf Lourette is er op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdag is juf Ivonne er.

Houd onze pagina goed in de gaten, we zullen er regelmatig iets op plaatsen!

September 2018

We hebben kern start van Veilig Leren Lezen afgesloten en de kinderen hebben laten zien wat ze allemaal al op de letterdoos kunnen neerleggen. Dieren zijn favoriet!

Oktober 2018

De Kinderboekenweek met als thema “Vriendschap” is voorbij, we hebben mooie armbandjes gemaakt en vooral veel gelezen!

Nu verheugen we ons op de herfstwandeling op 2 november!

November 2018

We hebben heerlijk in het Balijbos gewandeld met een zonnetje en de mooiste schatten van de natuur meegenomen!

Op 20 november hebben we een voorstelling gezien in de Driesprong: Sinterklaas liet een pakje bezorgen bij Nina en Charlotte, Nikki, Robine en Ninthe mochten meespelen.

December 2018

Wat hebben we genoten van alle feestelijkheden in deze maand: kruidnootjes maken, het bezoek van Sint aan onze groep, daarna het groepsdoorbrekend knutselen voor kerst, ons optreden voor ouders waarin we “snowflake” met instrumentjes deden, Charlotte, Samar en Rick voorlazen en we daarna ook nog “niets is cooler dan kerstmis” zongen, en niet te vergeten ons kerstdiner waarbij we heerlijke gerechtjes aten en een modeshow liepen.

We genieten daarom extra van onze welverdiende vakantie!

Januari 2019

Een heel nieuw jaar ligt voor ons, waarin we nog meer nieuwe dingen gaan leren!

Letterfeest

Wat hebben we een plezier gehad bij het letterfeest! De speurtocht was een succes en we hebben gesmuld van de letterkoekjes. Alle ouders hebben genoten van ons lied op de melodie van do-re-mi. We namen ons diploma in ontvangst met een prachtig geslaagd-hoedje.