Groep 3B

Welkom op de groepspagina van groep 3B schooljaar 2019/2020.

In onze groep zitten 29 kinderen, dat is best veel! We hebben het met elkaar echter super gezellig, we leren veel van en met elkaar.
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is juf Lourette er. Op woensdag is juf Lenja in de groep.

Er zal regelmatig iets geplaatst worden, de meest recente informatie staat bovenaan.

Zoals hier te zien is, zijn we dol op knutselen. Daarnaast besteden we natuurlijk veel tijd aan lezen, rekenen, schrijven en werken aan de weektaak.
Engels is ook een belangrijk onderdeel van de dag: we hebben de thema’s “animals” en “clothes” net afgerond.

Tijdens de Kanjerlessen leren we hoe we met elkaar om kunnen gaan: wat doe je wanneer er iets gebeurt dat je niet leuk vindt?
Complimenten geven oefenen we met behulp van de complimentenbal, aan het eind van de dag raden we wie hem die dag had en als je veel complimenten hebt gegeven, word je vast geraden!