Letterfeestje

Na kern 6 hebben de kinderen met alle letters kennis gemaakt. Dat hebben we gevierd met een echt letterfeestje. De kinderen hebben bingokaarten gemaakt en bingo gespeeld, letterkoekjes gegeten en letterlimonade gedronken en in groepjes letters uitgebeeld. Het was een gezellig feestje! 

Kijk en doe dag bij de gymles van juf Monique. Juf Monique had allerlei leuke activiteiten klaar gelegd zoals touw klimmen, balspellen en radslag oefenen. De ouders mochten ook mee doen en de meeste waren erg fanatiek!

De kinderen leren van en met elkaar. Hier werken ze met Veilig gespeld van VLL. De een neemt een dictee af uit een boekje. Op de andere kant van het boekje waar de woorden worden opgelezen, staan de plaatjes die bij de woordjes horen. Dit is een steuntje in de rug voor de kinderen die het dictee maken. Als het dictee afgelopen is, wordt het nagekeken en worden de rollen omgedraaid. 

Laatst hebben we een erg leuk uitje gehad naar Rotterdam/The Haque Airport. Hier hebben we geleerd hoe we een vliegtuig moeten leiden, bagage gewogen en ingecheckt en nog veel meer!