Groep 3A

Welkom op de groepspagina van groep 3A schooljaar 2019/2020.

Wij zijn een supergezellige klas met 20 kinderen en 2 juffen. Juf Sanne is er op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Juf Sabine is er op dinsdag.

We leren en doen ook veel hier in de klas, rekenen, lezen schrijven, zelfstandig werken, gym, Engels en nog veel meer. Gelukkig is er ook nog genoeg tijd om af en toe lekker te spelen.

Werkjes

In groep 3 leren we superveel. En er is tijd voor spelletjes en knutselen. Hier ziet u enkele voorbeelden van wat we dan zoal doen.

Sinterklaas

Donderdag 5 december was het zover, Sint kwam naar onze school! We hebben hem met liedjes ingehaald en gelukkig kwam hij zelfs nog even persoonlijk naar onze klas om de kinderen toe te spreken. De kinderen kregen allemaal een handje snoepgoed en ook nog een superleuk cadeau, namelijk een tangram. Na het bezoek hebben we nog een dobbelspel gedaan en lekker gespeeld en geknutseld in de middag.

Hieronder ziet u de juffen even bijkomen met een lekker kopje thee in de pauze.

Letterfeest

In januari kenden de kinderen alle letters en was het dus hoog tijd voor een letterfeest! We deden een woorden- en letterspeurtocht, de kinderen kregen allemaal een letterdiploma en we dronken kinderchampagne met letterkoekjes. Er had zelfs iemand een letter t-shirt aan en we kregen een letterfeest tatoeage. Het was echt een superleuke ochtend! We zijn allemaal trots op onze slimme kinderen.