Welcome to group 2/3! Welkom bij groep 2/3!

In onze groep zitten 20 leerlingen, 8 in groep 2 en 12 in groep 3. We doen heel veel dingen samen, zoals de kring, Engels, Kanjertraining, werken aan onze weektaak en knutselen. Maar soms doen we ook dingen apart, zoals de lees- en rekenles van groep 3. Op die momenten gaan de leerlingen van groep 2 lekker buitenspelen of gymmen samen met groep 1/2a.

Onze groep heeft twee juffen. Juf Joke is er op maandag en dinsdag, juf Sanne is er woensdag t/m vrijdag.

Op deze pagina kunt u volgen wat we allemaal doen en meemaken het hele schooljaar.</p

Maart 2019

We zijn druk bezig met het project en hierin vielen ook de groepsdoorbrekende activiteiten.
In onze klas kon je bouwen met suikerklontjes en cement van poedersuiker. Het was een plakkerige middag, maar wel gezellig!

Voorjaar 2019

We doen allerlei leuke dingen in de klas. Even stretchen met de yoga houding de neerkijkende hond, samen-10-Minions-memory spelen of op de grond de letter w maken met elkaar. Bouwen blijft ook favoriet. Dit alles ziet u hiernaast!

November 2018

Wat hebben we veel geleerd en gedaan de afgelopen weken. Nieuwe spellen, weektaak-werkjes, sportdag, herfstwandeling. En het is echt super gezellig in de klas, de juffen zijn trots op ons. Hier ziet u links en rechts enkele foto’s van de verschillende activiteiten.