Welkom op de groepspagina van groep 1/2C! / Welcome to the page of group 1/2C!

In groep 1/2c zitten momenteel 25 leerlingen. Groep 1/2c heeft 2 juffen: juf Ria is er van maandag t/m woensdag, juf Louise is er op donderdag en vrijdag.

In de klas hebben wij het erg gezellig met elkaar. We oefenen in de kring samen met Raai de Kraai (methode Kleuterplein) met taal en rekenen, we werken aan de weektaak, spelen in de hoeken, we zingen, dansen, gymmen en natuurlijk spelen we ook lekker veel buiten. Daarnaast leren wij om leuk met elkaar om te gaan, dit oefenen wij met behulp van de Kanjertraining. Omdat wij een Engels Plus-school zijn, doen we ook regelmatig activiteiten in het Engels.

Door het bekijken van de groepspagina hopen we u een kijkje te geven in het reilen en zeilen bij ons in de groep.

De meest recente informatie staat bovenaan.

Sportdag

Ook dit jaar hebben wij weer genoten van een gezellige sportdag bij B.V.C.B. Van een sjaaltjesrace en lintjestikkertje tot een puzzelestafette en ezeltje klik; het was een sportieve dag! Alle hulp(groot)ouders; bedankt!