FAQ (Frequently Asked Questions)

Q: Wanneer kan ik mijn kind op school brengen voor opvang?

A: Wanneer beide ouders/verzorgers een cruciaal beroep hebben volgens deze lijst. Wanneer u aan deze eis voldoet kunt u mailen naar info@obsgroenehoek.nl om uw verzoek in te dienen.

Q: Hoe lang kan mijn kind opgevangen worden?

A: Op schooldagen van 8.30 – 15.00, mits u voldoet aan de eerder genoemde eisen.

Q: Hoe kan ik de school bereiken?

A: Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 16.00 via mail (alle gevallen en alle collega’s) of telefoon (noodgevallen).

Updates:

19 maart 2020: Informatie over opvang van uw kind kunt u vinden via brief informatie opvang leerlingen

18 maart 2020: De leerlingen kunnen alle linkjes van het (t)huiswerk en extra oefenmateriaal voor thuis vinden via https://obsgroenehoek.nl/thuiswerk/

15 maart 2020: Scholen sluiten deuren, lees meer in de onderstaande brief.

12 maart 2020: Wij blijven de richtlijnen volgen.
– Hoesten in de holte van de elleboog;
– Geen handen schudden;
– Aanraken van neus en gezicht zo veel mogelijk beperken;
– Het goed en regelmatig wassen van de handen;
Nieuwe maatregel is blijf thuis bij klachten met betrekking tot neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts.
Een nieuwe maatregel is ook dat we geen museum meer mogen bezoeken tot 1 april.

9 maart 2020: Wij volgen de richtlijnen van het RIVM, geen handen meer schudden, goed handen wassen, hoesten en niezen aan de binnenkant van de elleboog.